Egy érdekes személyiségteszt, ami elárul valami fontosat az életedről.

Az alábbi képeken amit először be tudsz azonosítani, az árulkodó jel lehet az aktuálisan téged foglalkoztató kérdésekről és az életedről. A duális képek segítenek, hogy jobban megértsd magadat és tudatalattid üzeneteit. 

Nézd meg sorban a képeket és mondd meg, mit látsz meg rajtuk először!

1

Arc: társasági lény vagy, érdekelnek az emberek és imádsz kommunikálni. Ráadásul, az eszedet használod arra, hogy a hétköznapi gondokat megoldd.

Halak: elégedett vagy az életeddel és hiszel a jövőbeli üzleti ügyeid sikerében. Még ha valami rosszul is sül el, azonnal képes vagy a pozitív oldalát látni a történéseknek és hiszed, hogy gond nélkül tudsz alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez.

2

Kulcslyuk: kíváncsian szemléled, mi történik az életedben. Talán az az érzésed, hogy valami ismeretlennel kell hamarosan szembenézned, ez pedig tetszik.

Síró emberfigura: most olyan érzelmi állapotban vagy, amit eddig talán észre sem vettél. Ez lehet szomorúság, csalódottság, magány. Úgy néz ki, nagyobb figyelmet kéne fordítanod az érzelmeidre.

3

Hangjegy: a kreatív önkifejezés most nagyon fontos a számodra. Tulajdonképpen van valamid, amit szeretnél közölni a világgal. A képességed pedig sikert is hozhat, ha minden szükséges erőfeszítést megteszel ennek érdekében.

Ajtó: készen állsz a változásra és már meg is tetted az első lépést irányába. Pontos elképzelésed van arról, mi fog történni a közeljövőben.

4

Férfi: ha nő vagy, ez azt jelentheti, hogy szeretnél párkapcsolatot és talán már benne vagy a párkeresés folyamatában. Abban az esetben, ha már van párod, a férfi figura annak a szimbóluma, hogy különleges a kapcsolatotok. Ha férfi vagy, valószínűleg olyan problémás helyzet miatt aggódsz, amelynek a kiváltója egy másik férfi.

Nő: a lányoknak azt jelenti, hogy pozitívan gondolkodsz az életről, harmóniában, biztonságban érzed magad. Ha férfi vagy és a nőt pillantottad meg először, egyértelmű, hogy nagy csodálója vagy a női nemnek. Talán egy konkrét lány felé is húz a szíved és várod, hogy az érzelmeid válaszra találjanak.

5

Oszlopok: nagy erőfeszítésedbe kerül, hogy kimozdulj a komfortzónádból és elérd, amit valójában szeretnél. Megéri egy kicsit más perspektívából szemlélni az életedet, hogy teljesen új szempontokat is észrevegyél. Ezen felül az oszlopok azt is jelentik, hogy álmodozó és romantikus lélek vagy.

Emberfigurák: úgy érzed, az életben nincsenek határok. Sok mindent úgy érsz el, hogy igazából meg sem erőlteted magad. Érzékeny és kedves ember vagy, aki szeret másokon segíteni.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!