A mentősök gyorsan beavatkoztak, de sajnos nem sikerült megmenteni az életét.


A 17 éves fiút görcsök kezdték gyötörni egy családi vacsora közben. A mentősök gyorsan beavatkoztak, de sajnos nem sikerült megmenteni az életét. A fiú szülei 7 évvel idősebb barátnőjét hibáztatják a fiú haláláért.
Julio Macias Gonzalez (17) Mexikóvárosból származott, és ott is élt. Boldog fiú volt, akinek a szerelme egy 24 éves nő volt, akivel sülve-főve együtt voltak. A szerelem tragédiával ért véget.
Julio egy családi vacsora közben hirtelen rosszul érezte magát, és görcsrohamot kapott. A mentők kiérkeztek, de sajnos ekkor már késő volt. Kiderült, hogy a fiú agyvérzést kapott.

Mi lehetett a halál oka?
A lány kiszívta a fiú nyakát, amitől vérrög keletkezett a tini nyakába és agyvérzést kapott tőle.

A fiú szülei a 24 éves nőt okolják a fiú haláláért. Úgy gondolják, hogy életkora és élettapasztalata miatt tudnia kellett volna azt, hogy az ilyen szerelmi játékok milyen kockázattal járnak.
Az eset ritka, de nem egyedi. A bőr kiszívása miatti vérrög valóban elérheti az agyat vagy a szívet. Ennek ugyan nagyon kicsi a valószínűsége, de volt már rá példa a történelem során.

2011-ben egy 44 éves új-zélandi nő bénult le félig emiatt. Az orvosok először nem tudták megállapítani az okot. Végül azonban meglátták a nő nyakán a foltot és kivizsgálták. Kiderült, hogy megsérült a fő verőér és egy vérrög képződött, ami a szívébe vándorolt.

 

 

forrás

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!