A kitartás jutalma: rengeteg pénz.

Egy 67 éves, harlemi nyugdíjazott közalkalmazott, Robert Bailey 25 éven át játszotta meg a lottón ugyanazt a hat számot. Türelme pedig, ha nem is aranyat, de rengeteg pénzt ért:

343,8 millió dollárt, vagyis 97 milliárd forintot nyert a Powerball nevű lottó jackpotjával.

Ez a New York-i lottó történetének eddigi csúcsnyereménye, igaz egy iowai nő is ezeket a számokat játszotta meg, így el kellett osztani közöttük a főnyeremény 700 millió dollárt, vagyis 197 milliárd forintot – írta a Daily Mail. Illetve ezt még le kell adóznia Baileynek, de így is hazavihet 35 milliárd forintnyi dollárt.

A nyereménye után azt mondta, hogy noha most elvitte a főnyereményt, továbbra is játszani fog ugyanezekkel a számokkal. Amiket egyébként egy rokonától „kapott”, és amikkel egyszer már nyert 8,5 millió forintnak megfelelő dollárt, azt még egy másik típusú lottón. A szerencsét hozó számok: 8, 12, 13, 19 és a 27.

A pénzből egy házat és egy telket szeretne az anyjának vásárolni, egy részét pedig befektetni a család fiatalabb generációi számára. Persze, magára is költ belőle, utazni szeretne, Las Vegas és a Karib-térség érintésével.

Azt nem akarja, hogy megváltozzon a rengeteg pénztől, ezért további terve még az, hogy szülőhelyének, Manhattannek is adakozik majd belőle.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!