Meglepően pontos személyiségrajzot kapsz!

Ahhoz, hogy jobban megismerd az előtted állókat vagy akár saját magadat, csak csináld meg ezt az egy perces tesztet! A feladatod mindössze annyi, hogy válaszd ki a számodra legszimpatikusabb alakzatot az alábbi rajzról, majd olvasd el a jellemzést a rajz alatt!

Az egyes ábrák jelentése:

- Négyzet: logikus és tökéletességre törekvő ember vagy. Szigorú és állhatatos a jellemed, gyorsan tanulsz, ami szakterületeden szakértővé emel téged. Viszont, sokan azt hihetik rólad, hogy nem vagy túl érzelmes és hogy túlságosan maradi nézeteket vallasz.

- Háromszög: a magabiztosság, az energia és a talpraesettség, amellyel megvéded a véleményedet, vezetővé emelnek téged a munkádban és a barátaid körében egyaránt. Erőfeszítés nélkül koncentrálsz a különleges feladatokra és menetelsz a célod felé. Az egyetlen nehézség, hogy sokszor képtelen vagy megemészteni, ha hibázol.

- Téglalap: valószínűleg te nem vagy elégedett az életkörülményeiddel. Változásról álmodsz, és önmegvalósítónak vallod magad. Szeretsz új dolgokat megismerni, ami a kíváncsi természetednek tudható be, néha pedig igen merész döntéseket hozol. Ez fog téged segíteni a céljaid elérésében.

- Kör: jóságos, érzelmi alapú ember vagy. Tudsz meghallgatni és együttérezni. Az emberek értékelik a jóságodat és a tapintatosságodat. A bizonytalanság azonban szintén a tulajdonságaid közé tartozik, mint ahogy az is, hogy képtelen vagy nemet mondani.

- Cikkcakk: értékeled a függetlenségedet, a személyiségedet és sosem követed a többség véleményét, ha az ellentétes a tiéddel. Minden ügyet kreatív módon oldasz meg, mindenben a szépséget és az eredetiséget keresed. Néha viszont túl heves vagy, amitől a végén mindig megrettensz.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!