Erről árulkodik a kedvenc hangulatjeled!

A közösségi oldalakhoz szorosan kapcsolódnak a hangulatjelek, amelyekből már alig lehet számon tartani, hogy mennyi van. 

Az alábbi 9-ből válassz ki egyet, és nézd meg mit árul el rólad.

1-es hangulatjel

Ez a jelecske arra utal, hogy többnyire fáradt és kimerült vagy, de emellett nyugodt és megértő személy is vagy. Igazi zen mesternek tartanak, mert testileg és lelkileg is képes vagy harmóniát teremteni, aminek köszönhetően tisztán látod a helyzetedet. Szeretsz meditálni, egyedül lenni, de ha jófej a társaság, akkor nagyon vicces is tudsz lenni.

2-es hangulatjel

Eléggé visszafogott ember vagy, aki nem szereti mindenkivel megosztani az érzéseit, gondolatait. Nincs sok barátod, de az a pár, aki van, azok megbízható emberek, és jól is érzed magadat velük. A fölösleges fecsegést hamar megunod.

3-as hangulatjel

Nyitott, barátságos, érdeklődő, társaságkedvelő ember vagy. Szeretsz olyan programokban részt venni, ahol önismereti dolgokról van szó, de az önkéntesség sem áll tőled távol. Van benned egy egészséges versenyszellem, ambíciós is vagy, és nem adod fel egykönnyen a céljaidat.

4-es hangulatjel

Nagyon határozott, előre mindent kiszámító és célratörő ember vagy. Minden erőddel és képességeddel arra törekszel, hogy elérd a célodat. Ez másokból csodálatot, de irigységet is kiválthat. Egyszerűen semmi sem állhat az utadba, a te sorsod maga a siker.

5-ös hangulatjel

Rendkívül fejlett az esztétikai és stílusérzéked. Mindenbe szerelmes leszel, ami harmóniát, szépséget, stílust áraszt magából. Kreatív vagy, az ilyen szakmák iránt érdeklődsz. Ha kilépsz az utcára, bizony nem kis feltűnést keltesz. Előkelő, művelt ember vagy, aki másokat is képes elvarázsolni.

6-os hangulatjel

Rendkívül karizmatikus, társaságkedvelő és fejlett humorérzékkel megáldott ember vagy. Mindenkit képes vagy lenyűgözni az eredetiségeddel, a jókedveddel. Nyitottan és optimistán tekintesz a világra, és szeretsz szórakozni, kikapcsolódni.

7-es hangulatjel

Bőkezű, de gyakran szigorú ember vagy. Azt szereted, ha minden rendben van körülötted, ezért keményen dolgozol, és a problémákat maradéktalanul megoldod. Nem adod fel könnyen, mindig képes vagy küzdeni, harcolni. A konfliktusokat igyekszel diplomatikus úton rendezni, de ez nem mindig sikerül.

8-as hangulatjel

Nem vagy előítéletes, de ami a szíveden, az a szádon. Energikus vagy, aki képes sokat dolgozni, emellett imádod a kalandokat és azt, ha kiélheted a kreativitásodat. Elfogadod önmagadat, nem érdekel, hogy ki mit gondol rólad, és ez meg is látszik, mert nem jössz zavarba, ha sok ember figyel rád.

9-es hangulatjel

Az érzelmi intelligenciád nagyon fejlett. Tudod, hogy mi a dolgod az életben. Könnyen kötsz barátságokat, nyitott vagy, és kihasználsz minden adódó lehetőséget. Sikerorientált vagy, és mindig a harmóniára törekszel. Ha a helyzet úgy kívánja, mersz kockáztatni is. Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!