A személyiségtesztek olyan dolgokra mutathatnak rá, amiket eddig talán még nem is sejtettél magadról. Szeretnéd jobban megismerni személyiséged titkos oldalát?

Az alábbi kép pasztell színeivel gyönyörködtet. A kép viszont összetettebb mint első látásra gondolnánk.

Íme a kérdés: Mit láttál meg az 5 alakból először?

 

Ha egy férfi arcát:

Ha első pillantásra egy férfi arcát fedezted fel a bal felső sarokban, a fa koronájában, akkor te egy kreatív ember vagy és az életed az izgalmak körül forog. Minden nap Egy új esély, egy új szerelem. Neked sosem üres az a bizonyos pohár... Sőt! Általában csordultig van! Lehet, hogy csak levegő van benne, nem víz, de a lényeg, hogy szerinted mindig mindenben van valami szórakoztató.
Olyan sziporkázó személyiséged van, amivel mindenkit elvarázsolsz magad körül.
Úgy érzed, nem állsz készen egy komoly kapcsolatra, de egy szép napon majd találkozol valaki igazán különlegessel, aki mellett azonnal megfeledkezel erről.

Ha a női arcot:

Ha a női arcot fedezted fel elsőként, akkor fontos neked az anyaság és a gondoskodás. Sose magadra gondolsz hanem azokra akiket szeretsz, és mindened a gondoskodás. Rád mindig mindenkor lehet számítani.
Hihetetlenül gyengéd és szerető természet vagy, és mindenki számára jut hely a szívedben.
Ami a szerelmi életedet illeti, a gondoskodás, kifinomultság és az egyensúly a legfontosabb értékek számodra egy kapcsolatban.

Ha a gyerek arcát:

Ha elsőként a kisgyerek arcát pillantottad meg, azt jelenti, hogy szereted, ha gondoskodnak rólad. Nem szereted megtenni az első lépést, de még a másodikat sem. A kapcsolataidnak őszinteségre, lelki értékekre és harmóniára kell épülnie. Csendes vagy, és nem szeretsz fontos döntéseket hozni.
Legfőbb tulajdonságaid a szépség, odaadás és hűség. Hűséges és elkötelezett vagy, mindaddig, amíg nem kell komoly döntéseket meghoznod.

Ha a vízben az emberi arcot:

Ha ez az első dolog, amit megpillantottál, akkor te szabadságra vágysz. Könnyedén szerzel barátokat, de nem hiszel a mélyebb érzésekben. A jelen pillanatban élsz, és egyáltalán nem aggódsz amiatt, hogy mit hoz a holnap. Nem vagy hajlandó bármi miatt is aggódni. Történjen bármi, szerinted az élet mindenképpen csodálatos.
Rendkívül könnyedén veszed a dolgokat, és ezért egyesek úgy gondolhatják, hogy kissé felszínes vagy. Nem vágysz semmilyen elkötelezettségre, szereted, ha sok barátod van, de senkit nem akarsz túl közel engedni magadhoz.

Ha a női alakot:

Ha elsőként a nő alakját fedezted fel, akkor szeretsz a figyelem középpontjában állni. Intelligens vagy, és értékeled, ha valaki észreveszi ezt, de azt sem bánod, ha a külső megjelenésedre figyelnek. Imádod a társaságot, és mindig megnevettetsz másokat. Az emberek szeretnek a közeledben lenni, de időnként előfordul, hogy irigyelnek a nagyszerű ötleteid miatt.
Számodra az élet a szórakozásról szól. A világon semmi nem képes lehangolni vagy felzaklatni téged. Mélyen legbelül tartasz a komoly kapcsolatoktól és az elkötelezettségtől. Ez az oka annak, hogy úgy döntesz, távol tartod magad a szerelemtől.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!