Mennyire vagy jó megfigyelő? Teszteld le magad!

Van, hogy észre sem vesszük, mennyire fáradtak vagyunk agyilag. Csak ülünk a munkánk fölött és egy óra múlva térünk magunkhoz a bambulásból. Ez a ravasz teszt megmutatja, mennyire éles most az elméd és érdemes-e ma szellemi munkát végezned, vagy jobban tennéd, ha sürgősen lazítanál egy kicsit!

 

A feladat: minden színes korongban elrejtettünk egy ábrát. Mondd meg, mi az és számold össze, hány ábrát látsz meg az összesen tizenegy korongból!

 

Megoldások

1 - teáskanna (felső rész balra)

2 - delfin (fent középen)

3 - gitár (alsó részen)

4 - olló (balra lent)

5 - fenyőfa (fent jobbra)

6 - süti (középen)

7 - bicikli (fent balra)

8 - róka (lent jobbra)

9 - elefánt (fent balra)

10 - szarvas (lent jobbra)

11 - kalap (középen)

 

Értékelés

  • 8–11 rejtett ábra

Gratulálunk! Szellemi hatékonyságod csúcsán vagy. Kellőképpen odafigyelsz, ennek köszönhetően pedig mindig sikerül megoldanod az életben adódó nehézségeket. Csak így tovább! 

  • 5–7 rejtett ábra

Észreveszel olyan fontos részleteket, amelyekre sokan fel sem figyelnek, de néha hiányzik az akaraterőd, hogy elérd a céljaidat. Próbáld meg más szemszögből szemlélni az akadályokat! Általában nem olyan véresen komolyak, mint amilyennek elsőre tűnnek. Mutass egy kicsivel több kitartást és a célok lefekszenek eléd! Mindened megvan, hogy ez sikerüljön!

  • 0–4 rejtett ábra

Most épp meglehetősen dekoncentrált vagy. De ne aggódj: az agyad talán épp más, ennél sokkal fontosabb ügyek megoldásán kattog. Akárhogy is van, egy jó kis pihenés nem ártana meg neked sem! Próbálj meg időt találni egy kis lazításra, de ha van rá lehetőséged, a legjobb, ha kikapcsolsz pár napra.

 

Oszd meg a barátaiddal is! Köszönjük!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!