Olvasd el a rózsa üzenetét.

Ha én rózsa volnék...

Nézd meg az alábbi képet, és válaszd ki azt a rózsát, amelyik leginkább hasonlít rád. Ne hamarkodd el! Minden színnek és formának külön jelentősége van.

1. Merész, őszinte és extrovertált személyiségről árulkodik. Jó az intuíciós képességed, mindig megérzed, ha valaki nem mond igazat. Általában racionálisan fogadod az élet történéseit, bízol benne, hogy mindennek oka van az életben. A félelem távol áll tőled.

2. Gondoskodó, kedves, figyelmes ember vagy. Olyan vagy a családod számára, mint egy valóságos őrangyal, megpróbálod mindig a nyugalmat és a jólétet biztosítani számukra. Meg kell tanulnod egy kicsit jobban vállalni a felelősséget és a kockázatot.

3. Lelkileg sérülékeny személy vagy, állandóan tele vagy érzelmekkel. Nem találod a helyed a világban, annak ellenére, hogy nagyon sok élettapasztalatod van már. Sokszor alábecsülöd a képességeidet, nem tudsz uralkodni magadon, minden gondolatod és érzésed kiül az arcodra.

4. Boldog, kreatív és természetes életszeretettel megáldott személy vagy. Mindig meglátod mindenben a jót, kíváncsi természetű vagy, nyitott vagy az új dolgok felfedezésére. Meg kell tanulod azonban sokkal kitartóbbnak lenni.

5. Szereted pontosan előre megtervezni a dolgokat, fontos számodra a biztonság, általában a jövővel vagy elfoglalva. Egy kicsit jobban oda kellene figyelned a jelen eseményeire is, hiszen így lemaradsz a szép dolgokról. Tanulj meg 'nem'-et mondani, mert különben sokan kihasználnak.

6. Tisztában vagy vele, hogy mit kell megtenned ahhoz, hogy álmaid valóra váljanak. Viszont nem vagy eléggé kitartó, és nem bízol túlságosan magadban. Keményen dolgozol, hogy közelebb kerülj a kijelölt célhoz, de meg kell találnod a munka és a magánélet közötti egyensúlyt.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!