Egy kis pszichológia.

Válassz egy képet, és tudd meg, hogy mire vágyik a lelked leginkább!

Attól függően, hogy melyik állattal érzel lelki kötődést, megtudhatod, hogy mire vágysz lelkileg, és mi az, amiben igazán örömödet lelheted.

1. Macska

A macska képes meglátni azt is, ami láthatatlan. Nagyon fontos számára a függetlenség, az egyedüllét. Figyelmes jószág, aki megérzi a hamisságot. Arra tanít, hogy bízz jobban önmagadban, a megérzéseidben, és arra is felhívja figyelmedet, hogy ne oszd meg a titkaidat idegenekkel. Légy bátor, lépj ki a komfortzónádból, és minden rendben lesz.

2. Zebra

Ez az állat a vadonban érzi a legjobban magát, és hiába él sok másik zebrával egy helyen, képes megőrizni identitását, jellemvonásait. Ha a zebrát választottad, akkor nagyon kreatív, ötletgazdag ember vagy. Hajlamos vagy az idealizmusra, és mindig az igazságot szeretnéd megtalálni. Hiányoznak az életedből az igaz barátok, ezért ezen a téren van még tennivaló. Légy kitartó!

3. Bagoly

A bagoly rendkívül intuitív, bölcs madár, aki tudja, hogy mikor kell cselekednie. Ha a baglyot választottad, az azt jelenti, hogy te egy olyan ember vagy, aki sokat gondolkodik, és keveset beszél. Hajlamos vagy a perfektcionizmusra, és emiatt a lelked néha nagyobb szabadságra vágyik. Add meg neki ezt, ne ragaszkodj mindig ahhoz, hogy irányíts. Szárnyalj, élj a mának, vedd észre a szép dolgokat, és tedd azt, ami a legnagyobb örömet okozza számodra.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!