Meglátod, közelebb kerülhetsz magadhoz.

Készen állsz egy szórakoztató önismereti próbára?

Ha igen, csupán annyit kell tenned, hogy választasz egy ábrát az alábbiak közül és mi rögtön mondjuk is, mik a gyengeségeid és az erősségeid - így segítve elő azt, hogy közelebb kerülj önmagadhoz.

1. Ha az első szemet választottad, akkor egy nagyon nyitott személyiség vagy, viszont időre van szükséged ahhoz, hogy közel érezd magadhoz az embereket. Mindez leginkább abból fakad, hogy rettegsz attól, hogy valakik fájdalmat okoznak neked. Persze, ezt sosem mutatnád a külvilág felé, így a legtöbbet úgy ismernek, mint az a vidám emberke, akinek kicsit sok időbe telik megbízni a többiekben.

2. A második szem egy igen lelkiismeretes személyiséget takar. Folyton azon fáradozol, hogy másokban jó benyomást kelts, és benned szunnyad az a gyermeki hit, mely szerint egyedül is képes vagy jobbá tenni a világot. Próbálsz az a valaki lenni, aki kedvességével és optimizmusával mindenkinek a szívébe belopja magát.

3. Ha ezt a szemet választottad, akkor valamiért szereted kínozni lelkileg magad. Folyton a múltban élsz és emiatt képtelen vagy a jelent élvezni. Mindezek ellenére a béke híve vagy és teszel is azért, hogy lelkileg egyensúlyban légy.

4. Egy igazi filozófus vagy, aki szeret elmélázni a dolgokon. Viszont ez sokszor visszafele sül el, mert a túlgondolással van, amit egyszerűen elrontasz. Nem szabad hagynod, hogy elvessz a gondolataidban, és mert felvállalni, hogy sokszor nem vagy biztos önmagadban.

5. Egy igazi rejtély vagy a nagyvilág számára, és akik arra adják a fejüket, hogy megfejtsenek, ellentmondások sorozataiba ütköznek. A folyamatos hangulatváltozásaid nagyban befolyásolják a személyiséged, ezért sokan nem értenek meg.

6. Rendkívül érzékeny személyiség vagy, és minden apró részletet észreveszel. Nem tudsz elmenni az apró dolgok mellett, emiatt sokszor lassabban haladsz az életben, mint mások.

7. Nagyon szenvedélyes típus vagy, aki tűzzel végez minden feladatot. Szeretni csak tiszta szívből tudsz, vagy sehogy, ezért köztes út nálad nem igazán létezik. A szívedet nyomó problémáknak is könnyen hangot adsz, ám olykor azért szoktál izgulni, hogy nem-e veted el túlságosan a sulykot.

8. Igazán páratlan személyiséged van. Minden és mindenki irányába megértéssel és türelemmel nyitsz. Ugyanakkor mindent a saját ritmusodban teszel és cseppet sem érdekel, hogy a többiek mit szólnak.

9. Egy igazán intuitív és elmés személy vagy, de ügyesen vigyázol arra, hogy mások ne jöjjenek rá mennyi tudás birtokában is vagy. A ráérzőképességed is egyedülálló, hiszen egyből képes vagy kiszűrni, hogy ki közelít valós szándékkal és ki nem.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!