Magadra ismersz?

Az intelligens emberek nem hencegnek azzal, hogy ők sokkal jobban tudnak ezt vagy azt, mint mások. A magas IQ-val rendelkező emberek általában szerények és alázatosak.

Van azonban az intelligens embereknek is néhány olyan idegesítő szokása, melyeket nehezen lehet tolerálni.

1. Sokáig fennmarad éjszaka

Nem könnyű egy ilyen ember párjának, ugyanis, képes éjjel 3-4 óráig is fennmaradni, dolgozni, vagy álmatlanul forgolódni az ágyban. Gyakran a legjobb ötletei ugyanis az esti órákban születnek, ő az ún. éjszakai bagoly típus, aki reggel igen nehezen tud kimászni az ágyból.

2. Káromkodik

Az intelligens emberek megmagyarázhatatlan okok miatt sokkal többet káromkodnak, mint az átlagemberek. Figyeled csak meg, hihetetlennek tűnik, de valakinek minél több diplomája van, annál többet káromkodik. Az intelligens emberek igen gazdag szókinccsel, és ékesszóló képességgel rendelkeznek, így a káromkodásuk is eléggé változatos.

3. Rendetlen

Ez a tulajdonság akkor veri ki a biztosítékot, ha egy intelligens ember egy rendmániással él párkapcsolatban. Az IQ-bajnok körül mindig káosz van, soha nem tesz a helyére semmit, és szinte lehetetlenség megkérni arra, hogy takarítson. Ő az ilyen hétköznapi dolgokra nem ér rá.

4. Sokat siránkozik

Ez talán a legidegesítőbb szokása, állandóan siránkozik valami miatt, mindig elégedetlen, leginkább a körülményekkel, és önmagával. Soha nem éri be az elég jóval, ezért ingerlékeny és frusztrált. Nem tudja elfogadni, hogy vannak olyan dolgok, melyeket nem irányíthat. Ha előre ki nem számítható akadályokkal találkozik, akkor pillanatok alatt kiborul.

5. Nem kér segítséget

A legtöbb időt a saját gondolataiban elmerülve tölti. Tisztában van az erősségével, és a gyenge pontjaival, mindig védekező álláspontban van, próbálja védeni magát. Független és határozott személyiség, probléma esetén sem szívesen kér segítséget.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!