A hatalmas autó beszorult a zsákutcába és lebontotta egy ház kerítését.

A magyar kamionsofőrnő egy elhibázott tolatással próbált meg egy angliai kisváros zsákutcájából kihajtani. Szerencsétlenségére viszont az egyik lakó kerítését tarolta le.
A tulajdonos hölgy megpróbált kiabálni a vezetőnek, hogy álljon meg, mert csak kárt okoz neki, de ennek ellenére az autó tovább haladt, lebontotta a fakerítést és még egy táblát is. 

Az esetről egy videó is készült, amin jól hallatszik, hogy a kamiont vezető hölgy magyarul kiabál:
'Figyelj már, inkább segítsél, jó! Merre menjek?' mondja, miközben folyamatosan nyomja a gázt és bontja tovább a kerítést.
Közben a tulajdonos kiabálva elmegy és hívja a rendőrséget. Később elmondta, hogy próbált beszélni a vezetővel, aki láthatóan nem értette a nyelvet.

Végül a kamion egy helyi sofőr segítségével szabadult ki a szorult helyzetből, ő segített a manővert elvégezni. A kamion tulajdonos cég később nyilatkozatot adott ki, amiben jelezték, hogy megfelelő felelősségbiztosítással rendelkeznek, így a kárt megtéríti a biztosító.
A sofőr folyamatosan tájékoztatta őket az eseményekről. A cég hangsúlyozta, hogy heti átlag 1400 szállítást végeznek a szigetországban, és nem történik baleset. Hozzátették még, hogy komolyan veszik a vezetők továbbképzését, minden évben oktatást szerveznek nekik.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!