Mindenkit veszély fenyeget!

A négy barát elköszön egymástól, és miközben búcsúzkodnak, nem néznek maguk elé, és veszélyes helyzettel találják szemben magukat.

Szerinted ki az, akit először baleset ér?

A feladványra nincs általánosan jó megfejtés. Sokkal inkább rád vonatkozóan ad jellemzést: pontosabban arra, hogy mitől fél leginkább! A tudatalattid súgja meg a helyes választ, ami lényegében az, amitől te leginkább félsz.

A

Leginkább attól félsz, hogy becsapnak, átejtenek. Az érzelmi megrázkódtatás teljesen felemészt. Aki egyszer megbánt, annál nem tudsz megbocsájtani. A sérelmeid szinte beléd égnek.

B

Figyelmetlen és szétszórt vagy, és ebből nagyon sok konfliktus és kellemetlenség ered. Ha megpróbálnál jobban koncentrálni, és lehetőleg egyszerre egy dologgal foglalkoznál, sokkal boldogabb lennél!

C

Nincs önbizalmad! Talán egy gyermekkori trauma, vagy iskolai kudarc van a háttérben. Mindig azt érzed, hogy falakba ütközöl, te nem tudsz semmit megoldani. Ezzel addig nincs gond, amíg ott van melletted valaki, aki fogja  a kezed. De ha egyedül maradsz, nagyon össze fogsz zuhanni!

D

Te mindent azonnal akarsz! Nincs türelmed, mert azt hiszed, azzal időt veszítesz. Pedig nem!  Időnként alaposan át kell rágni a dolgokat, mielőtt meghozod a döntést. Ne félj: nem maradsz le semmiről! Lételemed a harc, a küzdelem, és sokszor azokban is ellenséget látsz, akik a javadat akarják.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!