Te melyik típushoz tartozol?

 

A

Figyelmes, türelmes, ötletes és találékony személyiség, odafigyel a részletekre. Szeret a szabadban dolgozni, mert a természet megnyugtató hatással van rá. A technikai dolgok érdeklik. Csendesek és figyelmesek, hagyományőrzők, fontos számukra a biztonság. Inkább kipróbálnak, tesztelnek minden újdonságot, mielőtt alkalmaznák. Ha valaminek nekilátnak, azt szeretik mielőbb befejezni. Rend és tisztaság veszi körül őket.

B

Különösen érzékeny, álmodozó személyiség. Sikeresek lehetnek különféle művészeti ágakban. Mivel nem hajlandók figyelembe venni gyakorlati és üzleti szempontokat, meglehet, hogy anyagi sikerek nem koronázzák a befektetett energiát. Sok mindent éreznek és érzékelnek, amit nem feltétlenül értenek. Előfordul, hogy mások gondolatai úgy befolyásolják őket, hogy észre sem veszik. Szívesen segítenek másokon.

C

Türelmes, felelősségteljes személyiség. Tehetsége leginkább a számítástechnika és a matematika területein mutatkozik meg. Az ilyen személy előre gondolkozik, és figyelme kitér minden apró részletre. Családja és otthona nagyon fontos számára. Megvannak a képességei ahhoz, hogy csodálatos otthont teremtsen, és nagyszerű anyává vagy apává válhasson. Tanárnak is kiváló lehet, mert kifejezetten empatikusak. Ám olykor hajlamos túlzottan aggodalmaskodni. Élvezi a napi rutint, és a megszokott körülmények nyújtotta biztonságot.
 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!