Különböző egyéniségek vagyunk, de a különbségek mellett vannak közös vonásaink is, amelyek egyesítenek. A testbeszéd néha többet elárul az emberről, mint amit ő mondhatna el magáról. Ez a teszt felfedi a személyiség rejtett tulajdonságait, abból kiindulva, hogy tartjuk a csészét a kezünkben.

Nézd meg figyelmesen a képet, és válaszd ki azt az opciót, amelyik illik rád. Ha nehezedre esik megállapítani, fogj a kezedbe egy csészét, és figyeled meg, hogy tartod azt.

 

1. A bögre fülét fogod, a kisujjadat a levegőben tartod

Született vezető vagy. Mindig magabiztos vagy, és pontosan tudod, mit akarsz. Jól boldogulsz a vezetői pozíciókban, mert ösztönösen tudod, hogy kell bánni az emberekkel. De légy óvatos, a túlzott önbizalom nárcisztikus hajlamhoz vezethet.

2. A két kezed között tartod a csészét

Jó beszélgetőpartner vagy, figyelmesen meghallgatsz másokat, és jól ráérzel a partnered hangulatára. A nyitottságod és a rugalmasságod különböztetnek meg másoktól, valamint a rendkívüli humorérzéked. Jól tudsz csapatban dolgozni, de túlságosan is függesz a társadalomtól, nem tudsz azon kívül, függetlenül meglenni. Figyelj oda erre a gyengeségedre.

 

3. Marokra fogod a csésze fülét

A nyugodtság és a racionalistás a legfőbb tulajdonságaid. Azok, akik nem ismernek eléggé, úgy gondolhatják, hogy hűvös és közömbös vagy, de valójában tengernyi érzelem van benned, amelyeket nem mutatsz ki. Néha, különösen, ha igazságtalanul bánnak veled, lehull a nyugalom és közömbösség álarca, és a körülötted lévő emberek megláthatják, hogy te is ugyanolyan hétköznapi ember vagy, akárcsak ők. Próbáld meg szabadabban kifejezni az érzéseidet, különösen a szeretteid előtt.

4. A csésze alját fogod

Körültekintő és elmélkedő típus vagy. Minden döntést alaposan kielemzel, felméred az előnyeit és a hátrányait, mert félsz a következményektől. Jó munkaerőnek tartanak, mert tele vagy együttérzéssel. Ugyanakkor a túlzott óvatosság a károdra válhat: mivel nem tudsz gyorsan reagálni, elvesztegeted a kínálkozó lehetőségeket, és hajlamos vagy túl sokáig rágódni a dolgokon.

5. Egyik kezeddel a csésze fülét fogod, a másikkal a csészét

Sebezhető és érzékeny személyiség vagy. Megérted az embereket, jól látod, mi motiválja őket belülről. Azonban nagyon alaposan megválogatod a barátaidat, és a kapcsolataidban szeszélyes vagy. Csak akkor tudsz megnyílni valakinek, ha érzed, hogy az illető szeret téged, és látod rajta, hogy épp annyira törekszik, akárcsak te. Nehezedre esik megtenni az első lépést, de ha a partnerednek sikerült meghódítania téged, akkor megmutatod a személyiséged infantilis és meglehetősen szeszélyes oldalát. Próbálj függetlenebb lenni, és ellenállóbb a stresszel szemben.

 

6. Felülről fogod és az ujjaid között tartod a csészét

Személyiséged alapvető vonása az önkontroll, a nyugalom. Lebegsz az élet áramlatai között, a legkülönbözőbb kalandokban veszel részt, mert kifogyhatatlan energiával rendelkezel. Krónikus fáradtság? Depresszió? Apátia? A te szótáradból hiányoznak ezek a kifejezések. Az egyetlen dolog, ami képes kizökkenteni az egyensúlyodból az az előrelátás hiánya. Mivel nem látod magad előtt tisztán a jövőt, gyakran hagyatkozol a sorsra, és ezáltal növekszik a hibák lehetősége.

 
 
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!