A tüsszentésed nem csak az egészségi állapotodat jelezheti, hanem a személyiségedről is árulkodik.

Minden kultúrában más és másként reagálják le és kezelik a tüsszentés jelenségét, van ahol egészséged kívánnak a tüsszentőnek, míg máshol minél csendesebben kell elintézni.

Az viszont biztos, hogy mindenkinek meg van a maga sajátos tüsszentési formája, így ebből akár komolyabb dolgokat is ki lehet olvasni az adott illető személyiségére vonatkozóan.

Az engedem, hadd szóljon típusú tüsszentés

Ezeknek az embereknek kifejezetten jól esik a tüsszentés, és ezért nem is fogják vissza magukat. Általában az erősen magabiztos személyek szoktak így tüsszenteni, hiszen ők nagyon nehezen jönnek csak zavarba.

A zsebkendőbe tüsszentés

Ez az a fajta tüsszentés, amikor egy papír zsebkendő segítségével megpróbáljuk minél diszkrétebben kivitelezni a dolgot. Általában a szégyenlős, visszahúzódó ám jómodorú emberek szoktak így tüsszenteni, mert tartanak a társadalom véleményétől.

A sorozat-tüsszentés

Egy önkéntelen reflexről van szó, mégis a külvilág egy elég idegesítő szokásnak találja. Akik így tüsszentenek eléggé bizonytalanok az életben, és ezt a fajta tüsszentést is kényelmetlenkedve és szégyenkezve élik meg.

A 'nemtörődöm' tüsszentés

Sajnos vannak olyanok, akiknek nem szokásuk a szájuk elé emelni a kezüket és össze-vissza tüsszentenek. Ez csak egyetlen dologra utalhat: a jómodor hiányára.

A paranoiás tüsszentés

A másik véglet azon emberek csoportját takarja, akik azonnal fertőtlenítőt és zsebkendőt ragadnak, ha érzik, hogy jön a tüsszentés. Azonnal nekiállnak fertőtleníteni és rendbe hozni magukat. Mindent azért, mert extrém módon érzékenyek a megjelenésükre és általában maximalisták az élet minden területén.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!