A személyiségünk függvénye, hogy mire asszociálunk az első pillanatban.

Több tudós tanulmányai azt mutatják, hogy a különböző emberek személyiségüktől függően eltérő módon értelmezhetik, amit ugyanazon a képen látnak.

Arra a következtetésre jutottak, hogy a szemünk ugyanazokat az elemeket érzékeli, de az agyunk azokat választja ki ezek közül, ami a legfontosabb a számunkra.

Íme, egy ilyen kép, az alábbiakban pedig megtalálhatod az egyes elemek jelentését is.
 
Első pillanatra mit láttál meg?
 
1.

 
A csecsemő: Ha először az újszülöttet láttad meg a képen, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy máris szülővé szeretnél válni. A tesztet kidolgozó pszichológusok szerint ez olyan emberre vall, aki szeret időt fordítani saját magára, illetve szereti, ha mások is figyelnek rá.

Szükséged van egy lélegzetvételnyi időre, hogy magadra találj? Nyugodtan mondd el a környezetednek, hogy nagyobb térre van szükséged, és szánj rá elegendő időt, hogy újra a legjobb formádban lehess.

2.

A szerelmes pár: Ha a képen látható boldog párt láttad meg először, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy párkapcsolatra vágynál, hanem azt, hogy szereted a barátaidat, és hiányoznak neked azok a közeli szeretteid, akikért a világon bármit megtennél.
 
3.

A fák: Ez az elem azt mutatja, hogy aktív, kellemes, élénk személyiség vagy, élettel teli, és mindig nyitott az új dolgokra. A változás nem jelent nagy problémát a számodra, és úgy érzed, hogy ebben az időszakban új kihívásra van szükséged. Harmóniára törekszel magadban és a környezetedben is. 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!