Melyik állaton akadt meg a szemed?

A tudatalattink egészen pontosan tudja, hogy kik vagyunk. Nem lehet átverni, megtéveszteni. A szemeiddel te a teljes képet látod, de az elméd kiemeli azt, ami passzol az érzéseidhez, megmutatja, mi zavar téged a legjobban adott pillanatban.

1. A párducokat

Ha a párducot pillantottad meg először, jelenleg a párkapcsolatod okozza számodra a legnagyobb fejfájást. Úgy érzed, elveszíted a kapcsolatot a pároddal, nem vagy benne biztos, hogy merre tart a kapcsolatotok. Idézd vissza az emlékeket arról az időszakról, amikor randizni kezdtetek, és lehet, hogy csak arra van szükséged, hogy elmond, mi bánt. A kommunikáció gyakran a legjobb módja a problémák megoldásának.
 

2. Az oroszlánokat

Az a felelősség nyomaszt, amit már régóta cipelsz a válladon. Te foglalkozol mindennel, te végzel el minden feladatot, és lassan kezdesz megfeledkezni saját magadról. A családod és a barátaid azt hiszik, hogy hihetetlenül kemény vagy, ezzel szemben már a végét járod, és az utolsó szalmaszálba próbálsz meg kapaszkodni. Tudd, hogy egy kis önzésben semmi rossz nincs, itt az idő, hogy a saját feltöltődésedre is szánj időt.

3. A zebrákat

A legnagyobb probléma számodra jelenleg az egészséged vagy valamelyik családtagod egészsége. Az egészséggel foglalkozni mindig jó dolog, hiszen akkor többet is teszel érte, de ha szorongássá válik, az már komoly gond lehet. Nincs értelme olyasmi miatt aggódni, amire nem vagy hatással, amit nem tudsz befolyásolni vagy megváltoztatni. Élj, amilyen egészségesen tudsz, és élvezd!
 

4. A zsiráfokat

A legfőbb gondot neked most a munkád és az anyagiak jelentik. Napjainkban sajnos a legtöbb emberen nagy a nyomás a hosszútávú anyagi biztonság megteremtése miatt. De gondolj arra, hogy a technológia napról napra fejlődik, ma már lehetőséged van könnyen váltani, új dolgokat rövid idő alatt megtanulni, hogy olyan irányba tereld az életed, ami munka és pénz terén is megnyugvást hozhat.
 

5. A kék madarat

Egy kicsit elveszettnek és magányosak érzed magad. A modern világban többnyire üzenetek, emailek, megosztott fotók által tartjuk a kapcsolatot. Ez egyrészt jó, másrészt azonban sok ember annyira megszokja, hogy a személyes kommunikáció már problémát jelent neki. Amikor pedig emiatt elszigeteltnek érzi magát, nem tudja, hogyan törjön ki belőle.
 

6. A madarakat

Magányos vagy, szeretnél valakinek beszélni az érzéseidről, de azt hiszed, mások számára a problémád jelentéktelen. Bízz a barátaidban és a családodban, ha valami bánt téged, akkor az már elég fontos, hogy megoszd velük. Mindig is önálló, független személyiség voltál, aki az évek során megtanulta, hogyan őrizze meg a hidegvérét. A barátaid ezért nem is veszik észre, hogy segítségre van szükséged. Ne feledd, megosztani mással az érzéseidet nem gyengeség!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!