Nézd meg az alábbi képet, és döntsd el, hogy mit tennél abban a helyzetben.

Mit tennél meg előbb: felvennéd a telefont? Vagy inkább a síró gyerekkel foglalkoznál? Levennéd a forró teavizet a tűzhelyről, vagy rászólnál a kanapét rágcsáló kutyára?

1. Levennéd a vízforralót

Ha azt választottad, hogy előbb a vízforralót veszed le a tűzről, akkor azt jelenti, hogy szenvedélyes és gyors észjárású személy vagy. Hirtelen hozol döntéseket, nem gondolkozol sokat, semmi nem akadályoz meg abban, hogy elérd a céljaidat. Nem szereted a monotonitást, viszont fontos a biztonság, ha csak lehet, mellőznéd a hirtelen meglepetéseket, váratlan fordulatokat.

2. Felveszed a telefont

Ha először a telefonra válaszolnál, azt jelenti, hogy diplomatikus, céltudatos személyiség vagy. Bár nehezen fogadod el, ha valaki hibázik, mégis mindig igyekszel kompromisszumot kötni. Született üzletember vagy, egyszerre több dologra tudsz sikeresen koncentrálni. Szeretsz a reflektorfényben lenni, nem esik nehezedre az őszinte, nyílt kommunikáció.

3. Megnyugtatod a síró csecsemőt

Nyugodt, kiegyensúlyozott, segítőkész és találékony személy vagy. Mindig a mások érdekét helyezed előtérbe, nagyon fontosak számodra az őszinte emberi kapcsolatok. Nem szeretsz egyedül lenni, rettegsz a magánytól, fontos, hogy mindig valaki legyen melletted. Egy csendes családi estét sokkal többre tartasz, mint egy zajos társasági összejövetelt.

4. Rászólsz a kanapét marcangoló kutyára

Ez azt jelenti, hogy nagyon fontos számodra a rend, mind az otthonodban, mind pedig a belső világodban. Szereted a dolgokat az irányításod alatt tartani, és csak akkor vagy nyugodt, ha minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. Minden kérdésre tudod a választ, és probléma esetén a legfontosabbnak tartod a cselekvést. Fontosak számodra az anyagi dolgok és a társadalmi kérdések.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!